Behang is uit, verf is in. Toch zou ik je aanraden om voor de kinderkamer te kiezen voor behang. Behangen is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt en kinderbehang is er in allerlei vrolijke dessigns, wat voor een kind toch veel leuker is dan een effen kleurtje met eventueel een poster erop. Je zou het misschien niet verwachten, maar bij Neckerman hebben ze erg veel verschillende soorten kinderbehang. In dit artikel een paar voorbeelden.

Behang voor meisjes

Meisjes van welke generatie dan ook, houden vaak van roze, paarse of andere ‘zoete’ kleuren. Barbie, prinsessen en elfjes doen het nog altijd goed, dus wat is er dan mooier dan een eigen kamer met prinsessenbehang! Hiernaast zie je een elfjesbehang, maar Neckerman biedt ook prinsessenbehang, Barbie behang, Zeemeermin behang of, ook heel schattig, Troetelbeertjes behang aan en nog veel meer.

Behang voor jongens

Ook voor jongens hebben ze vele leuke exemplaren behang. Zo hebben ze (zie afbeelding hiernaast) Spiderman behang, autootjesbehang, astronautenbehang, Sponge-bob behang, piratenbehang en ook voor jongens zijn er nog veel meer varianten te vinden.

Uniseks behang

Behang nodig voor een kamer waarop zowel een jongen als een meisje slaapt? Of is je zoon of dochter niet typisch jongens- of meisjesachtig qua smaak? Dan is het junglekamer behang (zie afbeelding) misschien een leuk idee. Of misschien vind hij of zij Scooby Doo behang wel erg leuk? Voor de allerkleinsten is er droomtuin behang.