Bij het inrichten van mijn huis besteed ik natuurlijk ook veel aandacht aan de verlichting. Met de juiste lamp op de juiste plek kan je namelijk super veel sfeer aanbrengen. In mijn vrije tijd ga ik dan ook graag op zoek naar leuke lampen.

Ik heb pas een webwinkel gevonden waar ze een fantastische selectie moderne lampen hebben. Die winkel heet Licht & Verlichting en ze hebben een ontzettend handige website, met heel veel categorieën. Ik vertel je graag welke twee lampen ik heb aangeschaft!

Vrolijke bureaulamp

Ik zal je eerlijk zeggen dat ik niet altijd van strak en moderne lampen houd. Op mijn slaapkamer heb ik juist wat retrolampjes, wat goed past bij mijn houten bed en de zachte vloerbedekking die daar ligt. Maar mijn studeerkamer, bijvoorbeeld, heeft natuurlijk een heel ander soort sfeer.

Mijn studeerkamer wordt gedomineerd door een grote computer met printer, muis en alle andere toebehoren. Daarnaast staan er een paar kasten met boeken. Alles op deze kamer is dus recht, clean en modern. Daar hoort ook een stijlvolle strakke lamp bij. Dat werkt ook wel zo prettig!

Na een beetje zoeken heb ik voor deze paarse bureaulamp gekozen. Modern, maar toch vrolijk. Dat vond ik een leuk accent. En hij geeft ontzettend veel licht, dus erg handig om bij te lezen. Of ’s avonds nog de toetsen van mijn toetsenbord te zien, wanneer ik bijvoorbeeld weer een blog aan het tikken ben!

Handige badkamer verlichting

Bij een badkamer moet je altijd goed opletten wat voor verlichting je daar plaatst. Want in een badkamer is altijd veel vocht en niet alle lampen kunnen daar tegen. Ik heb tegenwoordig een behoorlijk moderne badkamer, dus kwamen de moderne lampen van LichtenVerlichting weer goed van pas.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor deze badkamerlamp, de Eglo Palmera. Het lijkt een beetje op een kaars in een standaard, vond ik zelf. Een subtiele lamp, die een mooi licht afgeeft. Ideaal voor in de badkamer. Ik ben erg blij met deze aanschaf. Mijn huisje wordt steeds mooier en mooier!