Het is zo heerlijk op z’n tijd, lekker een weekje op vakantie. Ik probeer zo vaak als ik kan een weekendje of weekje weg te pakken. Soms wordt het Nederland, bijvoorbeeld shoppen in Maastricht, maar vaker duik ik even de grens over.

Van de zomer ben ik nog met m’n lover Matt een weekje in Barcelona geweest. Lekker struinen over de Ramblas en heerlijk wijntjes drinken en tapas eten.  Mjammie! De vakantie in Milaan met mijn beste vriendinnetjes was ook al zo fijn. We hebben misschien wel honderd Italiaanse espresso’s gedronken en de mooiste Italiaanse mode gezien. La vita e bella!!

Parkeren bij Schiphol

Er was maar één ding waar ik me altijd ontzettend aan kon irriteren wanneer ik op vakantie ging. Namelijk dat het parkeren bij Schiphol helemaal niet zo relaxed was. Druk en duur en vaak helemaal niet dichtbij. Als ik ergens niet van hou, dan is het een stuk lopen met al mijn bagage…

Ik was dan ook behoorlijk blij toen ik de parkeerservice van EasyPark2Fly had ontdekt. Zij hebben een parkeerplaats nabij Schiphol, direct aan de A44. Je auto kan daar een week staan voor maar 50 euro. Ideaal vind ik dat. Het kost niet veel, maar het geeft wel veel comfort.

Parkeren bij Schiphol is hier zoals ik het graag zie. Want de medewerkers van EasyPark2Fly zijn ontzettend klantvriendelijk en brengen je razendsnel met een mooie shuttle naar Schiphol.

Goede service

Natuurlijk zou ik ook met de trein naar Schiphol kunnen gaan. Maar daar heb ik dus geen zin in. Ik hou er helemaal niet van om vertraging te hebben met de trein. Sta ik daar, met al mijn tassen, in een overvolle trein waar geen zitplaatsen meer zijn. Nee, dank je wel.

Met EasyPark2Fly is het hele probleem simpel opgelost! Ik laat mijn auto daar staan (als je wilt kan het zelfs overdekt) en zij brengen mij met hun shuttlebus naar Schiphol. Wanneer ik dan weer terug kom met allemaal cadeautjes, dan  halen ze me binnen een paar minuten weer met hun shuttlebus op.