Ik hou natuurlijk ontzettend van shoppen en ontspannen, maar er moet soms ook gewerkt worden. Dat doe ik vaak op kantoor, maar ik zit ook regelmatig thuis te werken. Daar komt wel het een en ander bij kijken. Je moet zelf voor een goede computer zorgen, en voor een printer waarmee je kunt printen en kopiëren en scannen en faxen.

Wanneer je dat dan allemaal geregeld hebt, dán moet je nog voor alle anders kantoorartikelen zorgen. De pennen en post-its haal je gewoon bij de winkel op de hoek, maar als je veel print, dan is het wel handig om dat online te bestellen. Daar heb ik nu een goede tip voor!

Verschillende soorten papier

Ik was op internet aan het zoeken naar een goede leverancier van papier. Scheelt me niet alleen een hoop gesleep met dozen papier, maar ook nog gewoon geld. Toch wel zo fijn! Uiteindelijk kwam ik uit op de online papierwinkel, papier-store genaamd.

In deze papier shop kun je met enkele muisklikken heel makkelijk papier bestellen. Ze hebben alle soorten en maten: voor laser printers of voor ink-jet printer, voor kleur of zwart-wit, voor foto’s of voor formele documenten.

A4 80 grams aan huis bezorgd

Ik ben maar begonnen met gewoon simpel A4 papier te bestellen. Dat beviel bijzonder goed. De volgende dag werd het namelijk netjes door de postbode afgeleverd en had ik ineens een hele voorraad papier in huis.

Volgende keer ga ik er nog veel meer papier bestellen. A3 voor simpele posters en A4 120 grams om mooie kaften te maken. Of glossy fotopapier, om eindelijk eens al die digitale shotjes om te zetten naar mooie afdrukken die ik in een lijstje kan stoppen. Handig hoor!