Ik doe veel zaken vanuit huis. Dat geeft een hoop vrijheid, en dat vind ik heerlijk! Maar het betekent ook dat je een boel zelf moet organiseren. Welke computer wil je? Wie gaat die onderhouden? (Ik word er steeds beter in trouwens, maar ben nog steeds geen expert.) Welke printer ga je nemen? En wat voor soort papier?

Als je veel moet printen of kopiëren, dan is het ook belangrijk om een goede toner in je printer te hebben. Je kunt natuurlijk altijd een nieuwe toner bij de leverancier van je printer bestellen, maar die zijn behoorlijk duur. Ik heb pas onderzoek gedaan naar het bestellen van goedkopere toners. Dat is ook zeker een optie!

Online toners bestellen

Toen ik aan het rondsnuffelen was op het internet, kwam ik op een bedrijf dat toner.nl heet. Al snel besloot ik om daar mijn bestelling te doen. Ze hebben namelijk toners voor ontzettend veel verschillende soorten merken printers, en de mijne zat er ook bij. Proberen maar dacht ik!

Het grootste voordeel van toner.nl is dat ze hun artikelen groot inkopen. Hierdoor kunnen de artikelen ook voor een lagere prijs verkocht worden. Daar profiteren jij en ik dus van! Ik had ’s middags besteld, maar voor 16 uur bestellen betekent dat het de volgende dag geleverd wordt. Het werd dan ook keurig op tijd afgeleverd. Ik was helemaal tevreden!

Veel meer kantoorartikelen

Op toner.nl kun je nog veel meer kantoorartikelen bestellen. Bijvoorbeeld papier, ordners, rekenmachines en allerlei schrijfwaren. Dat is erg handig wanneer je veel artikelen nodig hebt voor je kantoor.

In mijn geval had ik alleen toners nodig, maar de volgende keer zal ik zeker kijken of ik er nog meer artikelen bij kan bestellen. Dat maakt de verzending alleen nog maar voordeliger. En met een paar handige ordners kan ik makkelijk een archief voor mijn thuiskantoor opzetten.