Ik ben dol op accessoires om mijn huis mee op te leuken. Om de een of andere reden heb ik vooral een fascinatie voor stoelen en fauteuils. Helaas is mijn woning niet zo groot dat ik die onbeperkt kan aanschaffen (en mijn budget trouwens ook niet). Maar goed, ik vind het alleen al leuk om zo nu en dan online eens rond te snuffelen op zoek naar dergelijke artikelen. En dan heb ik altijd nog een blog om de gave gevonden producten te kunnen showen. Wil ik er later toch nog een aanschaffen, weet ik ook meteen waar ik het ook alweer gevonden had. Ja, soms gebruik ik het blog als een eigen soort Pinterest. En stiekem hoop ik jullie er ook mee te inspireren.

Lekker Loungen

Bij Fashion for Home hebben ze enorm veel mooie, stoere, aparte en comfortabele fauteuils. Een speciaal exemplaar waar ik fan van ben is de Loungestoel Bombai. Hij is in verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar en hij bestaat ook in een iets andere vorm, de zogenaamde MaiTai. De MaiTai heeft in tegenstelling tot de Bombai een voet. Heerlijk om jezelf helemaal in in te nestelen. Hoewel hij wit is schijnt hij toch makkelijk schoon te maken te zijn. Hij en is waterafstotend en heeft een draaivoet.

Comfortabel zitten

De Wave One fauteuil is strak en ziet er toch meteen zo comfortabel uit dat je de neiging hebt om er op te springen. Je kunt er ruim met twee en zelfs met drie mensen tegelijk op zitten, dus hij kan een kleine bank vervangen. Neemt een stuk minder ruimte in en oogt zeer stylish! De afmetingen zijn 80x86x93 (BxHxD). Bijzonder is dat de rugleuning in vier standen verstelbaar is en dat de fauteuil een uitklapmogelijkheid heeft, zodat je er ook op kunt liggen. Ook deze fauteuil is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Koninklijk zitten

De Gem Fauteuil hoog ziet eruit als een moderne troon. Als je op (of liever gezegd in) deze stoel gaat zitten wil je er volgens mij niet meer uit! De afmetingen zijn 82x115x90,5 (BxHxD). Hij is verkrijgbaar in wit, bruin en grijstinten. Het kussentje onderin de rug kun je verschuiven om het zitten extra aangenaam te maken en de rug te ondersteunen.