Een trap is een onderschat onderdeel van het huis. De trap is enorm belangrijk voor de uitstraling van je huis en bij binnenkomst het eerste visitekaartje. Een trap kan meteen de indruk geven dat je te maken hebt met een modern, strak, kleurrijk, klassiek of artistiek huis. Een standaard trap zegt misschien niet zoveel over het karakter van de bewoner, maar een bijzondere trap hangt daar wel meteen een label aan. In dit artikel vind je een paar bijzonder mooie exemplaren.

Zwevende Trap

Iets wat lijkt te zweven heeft altijd iets magisch. Zo ook een zwevende trap. Heb je wat geld om uit te geven, dan is de zwevende trap uit de afbeelding misschien een idee. Voor € 15.000 ,- heb je deze bijzondere trap in je bezit. Niet goedkoop, maar wel zooo mooi!!

RVS Trap met Bovenkwart

Een trap met een bovenkwart. Geen idee wat dat bovenkwart betekende, maar na het zien van een paar afbeeldingen, was het me duidelijk. Ik kan het je in woorden uitleggen, maar het is het makkelijkst weer te geven in een tekening (zie rechts). Voor de trap op de afbeelding ben je € 12.500 ,- kwijt.

Open kwarttrap

Dan nog een ‘budget uitvoering’. Deze bijzondere open kwarttrap heb je al voor zo’n € 6.000 ,-. Ik raad je echt aan om eens een uitgebreider kijkje te nemen op de website waar de trappen in de voorbeelden vandaan komen, namelijk van Snep. Ze maken enorm mooie trappen en er is ontzettend veel mogelijk. Zo maken en plaatsen ze niet alleen stalen trappen voor woningen, maar ook voor bijvoorbeeld hotels, kantoorpanden en warenhuizen.