De lente zit in de lucht! Gisteren eindelijk weer lekker een terrasje gepakt met een vriendin. Paar glaasjes rosé gedronken in het zonnetje en weer eens lekker bijgepraat. Natuurlijk ook over onze plannen voor de lente en de zomer.

Marie wil graag op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Wijn drinken en kaas eten en lekker wandelen met haar vriend. Lijkt mij ook wel wat, maar ik wil nu nog niet beslissen. Ik wil namelijk eerst zoveel mogelijk van de lente genieten. En dat kan ook gewoon in eigen land!

Ontspannen in de tuin

Zoals jullie weten vind ik het heel erg leuk om te klussen in mijn huisje. Maar ook van mijn tuin opknappen ben ik helemaal niet vies. Ik heb er mooie planten staan en een heerlijk hoekje om te zitten en lekker te ontspannen. Als ik daar een paar uurtjes vertoef met een boekje en een drankje, dan voelt het al bijna alsof ik op vakantie ben!

Maar net als mijn huisje, is ook mijn tuin nooit af. Er zijn altijd zoveel leuke dingetjes te koop om het nog een fijnere plek te maken. Toen ik bijvoorbeeld van de week op internet aan het zoeken was, kwam ik op de website van bloempot.nl. Ik werd echt heel erg blij van de mooie bloempotten die ze daar verkopen.

Gekleurde en verlichte bloempotten

Op bloempot.nl zijn een hoop verschillende bloempotten te vinden. Wil je een rode bloempot, een zwarte of een groene? Een vierkante of een ronde bloempot? Groot of klein? Op bloempot.nl kun je een grote selectie vinden, die je gewoon kunt bestellen met het gemak van je computer.