Een vriendin van mij gaat binnenkort trouwen! Zo leuk! Nu heb ik behoorlijk wat vriendinnen, waarvan er natuurlijk van tijd tot tijd weleens eentje in het huwelijksbootje stapt. Een uitnodiging voor een bruiloft is dus niet heel speciaal, maar natuurlijk wel altijd heel erg leuk. Wat deze keer echter zo bijzonder maakt, is dat mijn vriendin me heeft gevraagd om ook haar getuige te zijn!

Natuurlijk zei ik direct ja. Ik ben gek op Anneloes en ik vind haar vriend echt een leuke man. Dat ik getuige ben, betekent natuurlijk ook dat ik me wat intensiever met de bruiloft mag bezig houden. We zijn onlangs al een paar wijntjes gaan drinken om na te denken over de locatie, muziek en aankleding. Ook zijn we eens naar mooie ringen gaan kijken. Daar vertel ik je graag wat meer over! Stijlvolle trouwringen

Stijlvolle trouwringen

Een trouwring is natuurlijk een belangrijk onderdeel van de huwelijksplechtigheid. De ring symboliseert een eeuwige cirkel en is daarmee het symbool van de eeuwigheid. De eeuwige liefde dus. Daar doe je het toch voor, wanneer je gaat trouwen?

Een trouwring draag je natuurlijk elke dag. Dus is het belangrijk om een mooi exemplaar uit te kiezen, die zowel jij als je partner echt heel erg mooi vinden. Anneloes en ik zijn daarom gaan zoeken naar stijlvolle trouwringen. We begonnen online en hebben een prachtige website gevonden, van het juweliersbedrijf Alliance Ringen.

Trouwringen voor alle budgets

Op de website van Alliance Ringen kun je hun hele collectie bekijken. Daarvoor kan je overigens ook naar een juwelier die dit merk verkoopt toestappen, maar wij vonden de website erg handig en overzichtelijk.

Je kunt de ringen bekijken per categorie. Wil je een ring van geelgoud, witgoud of bicolor? Ze hebben echt schitterende exemplaren op de website van Alliance Ringen. Ook hebben ze mooie ringen in zilver en titanium, maar die vonden Anneloes en ik persoonlijk niet zo geschikt voor een huwelijk.

Goedkoop maar toch levenslange garantie

De ringen van Alliance Ringen zijn relatief goedkoop, als je ze vergelijkt met de ringen van andere merken. Daarbij komt dat alle ringen van Alliance Ringen naar jouw smaak aangepast kunnen worden. Zo heb jij altijd een ring die volledig aan jouw wensen voldoet. Ben je creatief ingesteld, dan kan je op de website ook zelf een ring ontwerpen!

Alliance Ringen heeft ook een budget collectie trouwringen, die iChoose heet. Ik vermoed dat Anneloes en haar verloofde voor een duurdere ring gaan, maar deze collectie is wel goed nieuws voor mensen die wat minder te besteden hebben. Mooie ringen van hoge kwaliteit, die super scherp geprijsd zijn!