Mijn moeder was onlangs jarig. Hartstikke gezellig natuurlijk! We hebben de hele dag haar verjaardag gevierd. Lekker in de tuin met de familie en veel vrienden en de buren. Heerlijk taart eten, wijntjes drinken en natuurlijk kletsen, heel veel kletsen.

Maar ik kon natuurlijk niet met lege handen aankomen. En dat wilde ik ook niet, want mijn lieve moedertje die verdiende echt een supermooi cadeau! Maar wat? Daar heb ik lang over nagedacht en uiteindelijk heb ik echt hét ideale cadeau voor haar gevonden!

Heerlijk op vakantie

Mijn ouders die houden wel van lekker op vakantie. Ze werken allebei behoorlijk hard, dus vinden ze dat ze ook recht hebben op een lekkere ontspannende vakantie van tijd tot tijd. Dat ben ik natuurlijk met ze eens! Ik bedoel, ik doe dat precies hetzelfde en ik vind het heeeeeerlijk!

Vroeger gingen ze vaak naar de camping en dat doen ze nog steeds met veel plezier. Ze worden alleen ook een dagje ouder, wat betekent dat ze net wat minder goed tegen de koude campingdagen kunnen. Dan is het voor hun beter om een mooie vakantiewoning of appartement uit te kiezen.

Vakantiewoningen van Hapimag

Mijn cadeau sluit daar precies bij aan! Ik heb voor mijn moeder een aandeel gekocht bij het Zwitserse bedrijf Hapimag. Het concept van dit bedrijf heet timesharing. Je koopt een aandeel bij Hapimag en spaart daarmee op vakanties bij dit bedrijf.

Hapimag heeft 57 superdeluxe resorts en residenties in verschillende Europese landen, Noord-Afrika en Noord-Amerika. Hierdoor hebben zij in totaal 5300 appartementen in 16 landen. Waar jij dus woonrechten op kunt krijgen!

Georganiseerde activiteiten

Veel van de vakantiehuizen van Hapimag liggen dichtbij golfbanen en vaak hebben ze een zwembad. Er worden ook altijd leuke activiteiten georganiseerd. Heb jij bijvoorbeeld zin om lekker te sporten op vakantie? Om te leren dansen? Een keertje curling doen? Of sneeuwschoenwandelen? Het kan bij Hapimag!

Alle vakantiewoningen van Hapimag zijn van de allerhoogste kwaliteit en de medewerkers leveren altijd uitstekende service. Hierdoor weet jij zeker dat je een heerlijke vakantie zult krijgen. Ideaal dus voor mijn ouders!

Verschillende lidmaatschappen

Hapimag biedt verschillende manieren aan om te participeren. Ik heb gewoon gebeld met de klantenservice, die erg behulpzaam was. Vul je het formulier op de website in, dan kun je aangeven wat jouw voorkeur heeft wat betreft vakanties. Daar kun je ook een individueel gesprek met een adviseurs van Hapimag aanvragen.