Vorige week ben ik met mijn jeugdvriendin Patricia een avondje uit geweest. We zijn met flinke korting naar de dinnershow DreamsLive gegaan. Dat is een show met fantastisch entertainment. Je ziet gave dansen door zowel (grote) groepen als solisten. Ook zit er veel acrobatiek en zang in deze show.

Het was echt super leuk! DreamsLive, de Dinnershow is een show in de avond, waarbij ook voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Patries en ik hebben heerlijk genoten van de champagne en het hele spektakel. En dat met flinke korting! Hoe wij dat voor elkaar kregen vertel ik je graag!

Bijzondere arbeidsvoorwaarden

Patries werkt bij een groot bedrijf, dat graag iets extra’s voor zijn werknemers wilde doen. Dus besloten zij voor hun werknemers een collectief abonnement bij de organisatie WegnahetWerk.nl te nemen. Daardoor kan het personeel met grote kortingen naar verschillende soorten van entertainment.

Daarin is echt ontzettend veel keus. Houd je van uitstapjes met je gezin? Dan kan je met flinke korting naar een pretpark of dierentuin. Met korting naar de bioscoop wordt ook geregeld door WegNaHetWerk.

Maar er is nog veel meer keuze! Je kunt met korting naar een musical, een concert of een theatervoorstelling. Ook een romantisch weekendje weg in een mooi hotel is een optie. Hiervoor betaal je via WegNaHetWerk geen boekingskosten. Tot slot krijg je korting op verschillende spa’s en wellness centra.

Cadeautje van de baas

Patries en haar collega’s waren behoorlijk blij toen zij te horen kregen dat hun gewone arbeidsvoorwaarden aangevuld zouden worden met deze mogelijkheid. Het voelde voor hen als een blijk van waardering van het Management Team. Ze werken er ook hard genoeg voor!

De organisatie WegNaHetWerk kan trouwens ook bedrijfsuitjes en groepsuitjes regelen. Leuk voor de teambuilding en dus erg verstandig voor een bedrijf. Bij het bedrijf van Patricia hebben ze alleen nog maar de zomerborrel gedaan, vertelde ze. Maar die was wel ontzettend goed bevallen!