Tjee! wat jammer zeg, zie ik net dat mijn favoriete herenkleding webshop gaat stoppen. Begreep wel dat ze op zoek zijn naar een opvolger en hoop natuurlijk voor ze dat het gaat lukken, zodat ik hier gewoon kan blijven kopen.

Bij MerkFashionOnline slaag ik altijd heel goed voor de merkkleding van mijn vriend Matt. Het is zo leuk om hem te verwennen met een gaaf shirt uit de La Martina collectie, een leuke sjaal, muts of stoere pilotenbril. Ze hebben daar een goede klant aan mij.;)

De laatste bestelervaring was weer super zoals altijd, de ene dag besteld en de andere dag belde de pakketdienst  alweer aan de deur met een pakketje in zijn hand voor de Jet en Matt. Super toch! Daar komt nog eens bij dat je nu alles met 50% korting of zelf nog hoger kunt bestellen. Dat is dan wel weer het voordeel van een opheffingsuitverkoop.

Nu MerkFashionOnline dreigt weg te vallen zal ik toch ook weer op zoek moeten naar een nieuw online zaakje. Natuurlijk heb je de Wehkamp, Label54 en JeansOnline. Maar ik ben toch meer het type van Haburi en de 9straatjes. Unieke merken en goede service waar vind je dat nou nog.

Unieke merken

Unieke kledingmerken hebben de kracht om individualiteit en persoonlijkheid uit te drukken door middel van mode. Ze brengen frisheid en originaliteit in de wereld van kleding en creëren een unieke ervaring voor degenen die hun stijl omarmen. Deze merken worden gedreven door innovatie en durven buiten de gebaande paden te treden, waardoor ze opvallen in een zee van mainstream kleding.

Wat deze merken onderscheidt, is hun onconventionele benadering van design en materialen. Ze experimenteren met verschillende texturen, patronen en kleurencombinaties, waardoor ze kledingstukken creëren die eruit springen en de verbeelding prikkelen. Ze zijn vaak trendsetters in plaats van trendvolgers en hebben de gave om een statement te maken zonder compromissen te sluiten.