Laatst had ik met collega’s een communicatietraining en als locatie was landgoed Woudschoten uitgekozen. Woudschoten is een hotel en conferentiecentrum in Zeist, nabij Utrecht. Zowel de training als Woudschoten is ons allemaal erg goed bevallen. Echt een aanrader!

Zakelijk-Fit arrangement

Bij Woudschoten kun je diverse vergaderarrangementen afnemen. Wij hadden blijkbaar het zakelijk-fit arrangement, wat inhield dat we na onze vergadering (in ons geval training) een mountainbiketocht door de bossen hadden. In plaats van een mountainbiketocht hadden we ook een wandeling, een loopclinic of een in- of outdoorarrangement met kennisopdrachten kunnen boeken.

Waarom Woudschoten?

Behalve de originele arrangementen is landgoed Woudschoten en omgeving gewoon erg mooi. Het ligt centraal in Nederland en toch midden in de bossen van de Utrechtse heuvelrug. Ook kun je bij Woudschoten heerlijk eten. Hoe het hotel is weet ik niet, maar als het van dezelfde klasse is als de overige faciliteiten, dan zit dat wel goed.

De Utrechtse heuvelrug is een groot natuurgebied van ongeveer 6000 hectare groot. Je kunt er wandelen, fietsen, kastelen bezoeken (denk aan Amerongen) en dat omgeven door bossen, uiterwaarden en heidevelden. Ook voor een weekendje weg kun je terecht bij Woudschoten en dat is niet eens zo’n slecht idee, want in de heuvelrug kun je zeker wel een weekendje slijten.