Ik had jullie al een keer eerder toevertrouwd dat ik gek ben op shoppen. Sterker nog, ik vind het heerlijk! Want wat is er nou fijner dan lekker de stad in gaan en je te vergapen aan de nieuwste mode en de mooiste gadgets?

Al mijn hele leven hou ik ontzettend van winkelen. Misschien had ik personal shopper moeten worden, denk ik nu soms, maar daar is het helaas nooit van gekomen. Trouwens, ik vind het veel leuker om lekker kleren voor mezelf te kopen. Vaak kom ik ook thuis met de leukste dingetjes om mijn huisje helemaal gezellig te maken!

Fantastische winkelbuurt in Amsterdam

Natuurlijk ga ik wel altijd met een vriendin winkelen. Veel gezelliger dan in je eentje, met z’n 2-en is echt een dagje uit! Pas hebben we echt een fantastisch winkelgebied in Amsterdam ontdekt. Het heet ‘de 9 straatjes’ en het gaat om een samenwerkend gebied van 9 straten in hartje centrum Amsterdam. De vondst van de eeuw!

Na een uurtje winkels kijken gingen mijn vriendin en ik eerst lekker aan de koffie. Taartje erbij en genieten maar. Daarna natuurlijk weer winkelen en toen lunchen. De dag sloten we af met een lekkere salade en een glas champagne. Dat is het mooie aan de ‘9 straatjes’. De beste winkels worden gecombineerd met fijne cafés en restaurants. Je kunt er heerlijk ontspannen!