Op zoek naar een nieuw flesje parfum (soms moet je jezelf eens verwennen), stuitte ik op de Parfumkrant. Een blog net als HuisjeBoompjeBlog maar dan in de vorm van een informatie/nieuwskrant genaamd “De Parfumkrant” over, hoe kan het ook anders, parfum. De Parfumkrant is onderdeel van Parfum-vergelijk met wekelijkse nieuws berichten.

Zo lees ik er vandaag bijvoorbeeld dat er een nieuw parfum wordt uitgebracht wat is geïnspireerd op James Bond, hoe leuk is dat! Ook is er een pagina waar je alle weetjes over het parfum kunt lezen, een pagina met kort nieuws en met nieuws over parfum merken. Zo kom ik er achter, naarmate ik verder lees, dat bijna iedere celebrity wel een eigen parfum heeft uitgebracht. Van Britney Spears tot David Beckham en van Selena Gomez (vriendin van Justin Bieber) tot aan Madonna.

Een van de leukste artikelen die ik ben tegen gekomen is toch wel het artikel genaamd “ Parfum, maar dan anders”. Ooit gehoord over stinkparfum, parfums met de geur van rubber, teer en hout en wat dacht je van hondenparfum. Nu heb ik geen hond maar ik geloof toch dat ik dit mijn hond ook niet aan zou kunnen doen. Ik ben alvast heel wat wijzer geworden en weet nu welk parfum het in ieder geval niet wordt. Nu nog kijken welke het wel wordt, ook hier vind je op de Parfumkrant een handige Tip 5 voor zowel mannen als vrouwen.