Een tijdje geleden vertelde ik jullie al dat ik veel thuis werk. Ik heb een mooie werkkamer ingericht, waar ik behoorlijk vaak te vinden ben. Stukken typen, logo’s designen, mijn blog bijwerken, opdrachten voor klanten uitvoeren… Het gebeurt er allemaal!

Natuurlijk heb ik daarvoor niet alleen een snelle computer staan, maar ook een goede printer. Ik moet regelmatig dingen uitprinten, dus ik gebruik die ook redelijk vaak. Wat betekent dat ik ook van tijd tot tijd nieuwe tonercartridges moet bestellen. Daarvoor heb ik weer een handige online shop ontdekt!

Huismerk cartridges en toners

Een vriendin wees mij op de nieuwe internetwinkel Toner.nl, die gespecialiseerd is in inktcartridges en toners. Ze hebben een mooie website, die Toner.nl, met duidelijke informatie en relevante artikelen. Wanneer je een cartridge wilt bestellen, dan kan je zoeken op printertype of cartridgenummer. Heel erg handig!

Toner.nl  heeft zijn eigen huismerk, waarmee zij een uitstekend en goedkoop product aan de consument kunnen leveren. Ik heb een van die toners besteld en hij is me zeer goed bevallen! Het product werd snel geleverd en was niet van het origineel te onderscheiden. Daar was ik erg blij mee, want wanneer ik rapporten moet uitprinten wil ik wel goede kwaliteit natuurlijk!

Toner.nl recyclet inktcartridges en toners, zodat wij die vervolgens goedkoop bij hen kunnen bestellen. Hiermee kan je een hoop geld besparen. Dat is een stuk beter dan wanneer je steeds originele cartridges van de grote (en dure!) merken bestelt. Toner.nl vult de gerecyclede cartridges met hoge kwaliteit inkt uit Duitsland. De toners worden gevuld met hoge kwaliteit toner uit Japan.

Overigens gebruikt Toner.nl nooit een gerecyclede cartridge meer dan één keer. Zo kunnen zij garanderen dat de kwaliteit altijd super is en de cartridge niet al teveel versleten. Ze maken dan ook altijd eerst een testprintje voordat ze de huismerk cartridge naar de klant opsturen. Ook wordt de cartridge altijd tot het randje toe gevuld. Zo krijg jij altijd waar voor je geld.